Knutsel, Deel & Win Actie!

KNUTSEL, DEEL & WIN ACTIE!!

️Het is zo ontzettend leuk om jullie knutselcreaties geïnspireerd door de knutselwerkjes van Vrolijke Koters te mogen zien!! Sommigen van jullie doen het al, maar het laten zien van jullie resultaten en het delen daarvan is voor Vrolijke Koters natuurlijk ook goede promotie! Graag wil ik dit de komende tijd aanmoedigen en belonen!

Elke twee weken promoot ik op Social Media een ander leuk product wat je kunt WINNEN met deze actie!


HOE DOE JE MEE?

-DEEL EEN FOTO van je KNUTSELCREATIE geïnspireerd door een knutselwerkje van Vrolijke Koters op Social Media:

-FACEBOOK: Post een foto in de Facebook groep of op de Facebook pagina van Vrolijke Koters! Het doordelen van de knutselwerkjes van Vrolijke Koters buiten deze groep is niet verplicht, maar wel superlief natuurlijk!

- INSTAGRAM: Volg Vrolijke Koters en de sponsor. Post een foto in je bericht of verhaal! Vermeld duidelijk dat het idee afkomstig is van @vrolijkekoters en zet #vrolijkekoters bij je bericht.


VOORWAARDEN:

-Je inzending voor de winactie moet duidelijk zichtbaar geïnspireerd zijn door een Vrolijke Koters knutselcreatie. -Je hebt een postadres in Nederland of België. -De winnaars worden bekend gemaakt op Social Media. - Over winnende of verliezende knutselcreaties wordt niet gecorrespondeerd, bezwaar maken is niet mogelijk. - Prijzen kunnen niet worden ingeruild of ingewisseld. -Je mag zo vaak meedoen als je wilt, maar niet met hetzelfde knutselwerkje. -Deze actie wordt niet ondersteund door Facebook en Instagram.

SPONSERING: Ben je een ondernemer of bedrijf dat deze winactie wil sponseren? Leuk! Neem dan even contact met mij op!
Vrolijke Koters heeft inmiddels 4800+ volgers op Instagram en 3100+ op Facebook! vrolijkekoters@gmail.com 

PRIVÉ ACCOUNT: Heb je een gesloten privé account op Instagram en wil je meedoen met deze winactie? Stuur mij dan even een berichtje zodat ik je kan volgen vanaf mijn mamablog account: @NienkeVrolijk.