Egel


Maak een lief egeltje met de gratis download van vrolijke Koters! Je kan hem bestempelen met een vork, beplakken met herfstbladeren of bijvoorbeeld inkleuren als je wilt. 

 

Benodigdheden: de egel kleurplaat (zie gratis download hieronder), herfstblaadjes en lijm of verf en een vork, eventueel een wiebeloogje. 

 

Egel
Afbeelding – 199,4 KB 1139 downloads

Lief egeltje van herfstbladeren


Zoek mooie herfstbladeren buiten. Print de egel kleurplaat uit.

Smeer het lichaam van de egel in met lijm en beplak hem met de herfstblaadjes. Je kunt grote bladeren in zijn geheel gebruiken of in stukjes knippen met een schaar. Of gebruik alleen kleine blaadjes. 

Als je wil kun je nog een wiebeloogje opplakken of het hoofdje en de pootjes inkleuren. 


Zie hier het resultaat van mijn kindjes. Mijn zoontje was met drie grote bladeren klaar :) Mijn dochtertje heeft de grote blaadjes in stukjes geknipt met een schaar. Ikzelf heb alleen de kleinere blaadjes gebruikt (zie het voorbeeld). Het egeltje stempelen met verf en een vork 


Je kunt de egel ook versieren met een vork met verf. 

Print de kleurplaat van het egeltje uit. Leg een oude vork en wat verf ernaast en laat je kindje het egeltje bestempelen ermee. 

 

Zin in meer leuke herfstknutsels? Kijk dan hier: HERFST


Hieronder zie je weer het resultaat van mijn kindjes :)Volg Vrolijke Koters op Instagram, Facebook, Pinterest en Youtube!


Delen is lief! :)


Kom je gezellig zingen en spelen in het kabouterbos?