Zeemeermin

Dit is Lina de zeemeermin. Ze is gemaakt van een kartonnen bordje!

Benodigdheden: kartonnen bordje, verf, lijm, schaar, kleurpotloden, de kleurplaat van Lina de Zeemeermin (zie gratis download hieronder) en versiersels. Je kunt bijvoorbeeld ponsjes gebruiken met mooi glitter papier, of pailletjes of stickertjes of stukjes glitter papier. 

Kleurplaat Lina De Zeemeermin
PDF – 686,3 KB 189 downloads

Print de kleurplaat van Lina de Zeemeermin van Vrolijke Koters uit. Kleur de bovenkant van Lina in met kleurpotloden. De staart heb je niet nodig, want die maken we van het kartonnen bordje. 

Knip met een schaar uit het kartonnen bordje de staart van Lina de Zeemeermin. 

Verf de staart in een kleur naar keuze en laat het drogen. 

Versier de staart daarna met wat je maar in huis hebt. Je kunt bijvoorbeeld ponsjes gebruiken met mooi glitter papier, of pailletjes of stickertjes of stukjes glitter papier. 

Knip de bovenkant van Lina uit en plak haar met lijm op het bordje. Eventueel kun je Lina eerst plakken op een stuk gekleurd karton en dan nog een keer uitknippen voordat je haar vastmaakt aan het bordje. Zo is ze iets steviger. KLaar!

Wil je kennismaken met Lina kijk dan eens helemaal onderaan dit blog!!

Zin om meer te knutselen?
Kijk dan hier: ALLE WINTER KNUTSELS!!

Je kunt Lina ook op het raam tekenen! Gebruik hiervoor de gratis download van Lina hieronder. Op deze kleurplaat is Lina wat groter dan op de andere. 

Kleurplaat Lina De Zeemeermin 2 Groot
PDF – 1,9 MB 182 downloadsDit is een blog van Vrolijke Koters.


Maak hier kennis met Lina de Zeemeermin en haar vriendje Piet Piraat!!

Maak jouw eigen website met JouwWeb