Regenboog Wraps


Gezond, lekker en super makkelijk: koude regenboog wraps! Mijn kindjes zijn er gek op! Het leuke is natuurlijk dat ze hem helemaal zelf mogen maken! Lekker voor thuis, maar ook een prima recept voor op vakantie of op de camping! Je hoeft niets te verwarmen en je hebt geen bestek nodig...ideaal! Vanwege alle verschillende kleuren noemen wij thuis ze regenboog wraps :)

Ingrediënten: wraps, een blikje mais, een paar tomaten, een komkommer, een blik bonen, een rode paprika en geraspte kaas. Als je wil kan je nog een avocado, een paar worteltjes, hamblokjes of kipblokjes toevoegen. Een bakje crème fraiche (of gewoon wat yoghurt), guacamole of een tacosausje erbij maakt het helemaal af!


Snijd alles in kleine stukjes en zet het in verschillende bakjes op tafel. Is je kindje al oud genoeg om mee te helpen met de tomaatjes en komkommer in stukjes snijden? Doe dit dan gezellig samen!

Laat je kindje zelf zijn wrap samenstellen! Wat je pakt moet je opeten :)

Mais, paprika, tomaatjes, hamblokjes, wat crème fraiche en geraspte kaas. Mjammie! 

Vouw nu eerst de onderkant naar boven. 

En daarna de buitenste stukken naar binnen. Klaar is je zelfgemaakte wrap!

Eet smakelijk!


Zin om meer leuke kinderrecepten te maken? Kijk hier: ETENVolg Vrolijke Koters op Pinterest, Instagram, Facebook en Youtube!


Delen is Lief! :)


Kom je zingen en spelen met Elsje het Elfje?

Maak jouw eigen website met JouwWeb