Auto Bingo


"Kijk mama ik zie een koe en een ambulance!" Geen idee of het bij jullie ook zo is, maar onze kinderen bezig houden onderweg naar Frankrijk is toch best wel een dingetje. Ruzie op de achterbank, gillen onderweg en 'mama zijn we er al?' terwijl we pas een uur onderweg zijn is hier in ieder geval de normaalste zaak van de wereld. (We proberen nogsteeds niet toe te geven aan het ipad in de auto kijken vandaar ;)


 Vorig jaar ging ik dus op zoek naar dingen om ze mee te vermaken. Kleine kadootjes voor onderweg, een ijsje beloven als ze rustig zijn, leuke spelletjes meenemen, een luisterboekje draaien en een autobingo kaart mee. De autobingo kaarten die ik meenam vond ik best wel algemeen dus dit jaar dacht ik: ik maak er gewoon eentje zelf! Uiteraard mogen jullie hem ook gratis downloaden en gebruiken! Heb je iets gevonden? Kleur het plaatje dan in of zet er een rondje omheen! Heb je ze allemaal gevonden dan vindt mama het misschien wel tijd voor een stop tussendoor om een lekker ijsje te eten?

Veel plezier met alles zoeken onderweg! Fijne vakantie! 


Tips voor in de auto: speel de autobingo! Heb je iets gespot onderweg? Kleur dan het plaatje in! Is je kaart helemaal vol? Misschien is het dan wel tijd voor een lekker ijsje!

Autobingo
PDF – 2,0 MB 534 downloads

Volg Vrolijke Koters op Pinterest, Instagram, Facebook en Youtube!


Delen is lief! :)


Kom je zingen en spelen met Elsje het Elfje?


Maak jouw eigen website met JouwWeb