Piraten Uitnodiging


Een echt piraten feestje begint natuurlijk met een leuke piraten uitnodiging! Met de gratis download heb je deze gemakkelijk zelf gemaakt!

Piraten Uitnodiging
PDF – 1,6 MB 536 downloads

Print de piraten uitnodiging uit. Vul hem in met je gegevens: wie is er jarig, hoeveel jaar wordt hij/zij, op welke datum wordt het verjaardagsfeestje gegeven, hoe laat begint het feestje, op welke locatie de kinderen gebracht moeten worden en hoe laat het feestje afgelopen is. 

Als het het wil kan je de uitnodiging geel maken door hem in te smeren met een nat zakje zwarte thee of wat koffie.

Daarna kun je de randjes afbranden met het vlammetje van een kaarsje. Doe dit buiten en heel voorzichtig stukje voor stukje. Zet voor de zekerheid een emmer water ernaast. Uiteraard is dit geen kinderwerk, maar iets dat een volwassene moet doen. 

 

 

Als je brief klaar en droog is kun je hem in een leeg plastic flesje doen. Rol hem op en knoop er een touwtje omheen. 

Het lege flesje kun je versieren met een PIRATEN-LABEL (zie gratis download hieronder) en een NAAMKAARTJE. 

 

Piraten Labels Extra Large
PDF – 818,7 KB 302 downloads

PIRATEN-LABEL: Print de piraten-label uit en knip hem uit. Plak de label op een rood stuk papier en knip het uit. Plak dit op het flesje.

NAAMKAARTJE: Knip een rechthoek uit een stuk rood karton en schrijf hier de naam op van het kindje dat je wilt uitnodigen. Maak met een performator of een naald een gaatje in het naamkaartje en maak hem vast met een touwtje aan het plastic flesje. 

TIP: Eventueel kun je nog wat zand onderin het flesje doen voordat je de brief erin stopt! Klaar is je super coole piraten flessenpost! 

Meer leuke piraten tips? Kijk hier: PIRATEN Volg Vrolijke Koters op Pinterest, Instagram, Facebook en Youtube!


Delen is Lief! :)


Ken je ook Roodkapje en Draakje al? 

Maak jouw eigen website met JouwWeb