Monster Boterham


Maak eens een lekkere monster boterham! Je kan bijvoorbeeld een hartige tosti versie maken of een zoete met chocoladepasta. 

Benodigdheden: Voor de HARTIGE versie: 2 boterhammen, een banaan, kaas, 2 rozijntjes en ketchup. Voor de ZOETE variant: 2 boterhammen, een banaan, chocoladepasta, 2 rozijntjes en schenkstroop.


Een Hartige Monster Boterham


Doe kaas op de boterham. 

Als je wilt kun je de banaan in plakjes op de kaas doen. Superlekker een bananentosti! (Tip voor de volwassenen: doe er een klein beetje cajun kruiden erop). Zorg wel dat je twee plakjes banaan overhoudt voor de ogen van het monster. 

Doe dan de andere boterham er bovenop en maak een tosti. Je kan hier natuurlijk een tosti-ijzer voor gebruiken of bak de boterhammen met een klein beetje olie in een koekenpan. 

Laat je boterham een beetje afkoelen en snijd hem dan doormidden zoals op de foto. Maak van twee plakjes banaan en twee rozijntjes de ogen van het monster. 

Gebruik de ketchup om armen en benen te maken voor het monster. Eet smakelijk! Brrrr!


Een Zoete Monster Boterham


Leg je boterham op een bord en smeer hem in met chocoladepasta. 

Snijd de banaan in plakjes en leg deze op de chocoladepasta boterham. Zorg wel dat je twee plakjes banaan overhoudt voor de ogen van het monster. 

Leg de andere boterham bovenop de plakjes banaan. Snijd de boterhammen doormidden zoals op de foto. Maak van twee plakjes banaan en twee rozijntjes de ogen. 

Maak met schenkstroop de armen en benen van het monster. Eet smakelijk! Brrr! 

En daarna lik je gewoon lekker alle stroop van je bordje af als je nog over hebt. Ooh nee wij eten hier thuis natuurlijk altijd echt super netjes. ;)


Zin om meer leuke kinderrecepten te maken? Kijk hier: ETENVolg Vrolijke Koters op Pinterest, Instagram, Facebook en Youtube!


Delen is Lief! :)


Kom je zingen en spelen met Elsje het Elfje?

Maak jouw eigen website met JouwWeb