Silhouette Vogel

Maak een vrolijke vogel! Leuk voor in de lente of de zomer! Je kunt helemaal zelf bedenken hoe je het silhouette wil versieren. 

Benodigdheden: de gratis download hieronder uitgeprint, (gekleurd) karton, lijm, schaar en iets waarmee je het silhouette van de vogel kan versieren zoals: kleurpotloden, stiften, wascokrijtjes, propjes crêpepapier, pailletjes, ponponnetjes, edelsteentjes, gekleurd papier, etc. 

 

Silhouette Vogel
PDF – 141,1 KB 1384 downloads

Print de gratis download hierboven uit. Knip het silhouette van de vogel uit en trek hem over op (gekleurd) karton. Knip daarna het silhouette van de vogel uit het karton. 

Teken of plak een oogje op de vogel en kleur de snavel in met een oranje stift. 

Tijd om je vogel te versieren! Je kunt het silhouette inkleuren met kleurpotloden, stiften of wascokrijtjes. Of teken er simpele vormpjes op zoals: driehoekjes, vierkantjes, rondjes en hartjes. Je kunt hem ook beplakken met propjes crêpepapier, pailletjes, ponponnetjes, edelsteentjes, etc. Of knip uit gekleurd papier verschillende vormpjes en plak deze erop. 

Je kunt natuurlijk ook gewoon lekker alles door elkaar heen doen!

Als je het leuk vindt kun je ook nog een nestje maken voor de vogel. Knip een kartonnen bordje door midden en verf het bruin. Laat het drogen en beplak het daarna met stukjes woldraad. Je kunt natuurlijk ook echte takjes en blaadjes erop plakken! 

Je kunt ook nog een kinder vogeltje erbij maken als je wilt! Kopieer hiervoor het silhouette van de vogel en maak hem wat kleiner. 

Zin om meer te knutselen?
Kijk dan hier: ALLE LENTE KNUTSELS!!Dit is een blog van Vrolijke Koters. 


Kom je zingen en spelen met Roodkapje en Draakje? 

Maak jouw eigen website met JouwWeb