MUZIEKSPEELLESSEN


Alle gratis online muziekspeellessen kun je vinden op Youtube Kanaal: Vrolijke Koters! https://www.youtube.com/channel/UC4xXxSRA--WpiSMry1OavEw

De gratis online muziekspeellessen van Vrolijke Koters zijn leuk om thuis te kijken maar ook erg leuk om te doen met een klein groepje kindjes en dus zeer geschikt voor een verjaardagsfeestje of voor bij de kinderopvang! Op Youtube Kanaal: Vrolijke Koters staan er een heleboel! Hieronder vind je een overzicht van alle LANDEN MUZIEKSPEELLESSEN en de KABOUTERBOS MUZIEKSPEELLESSEN die gratis online te zien zijn! Ook laten Roodkapje en Draakje zien hoe je zelf je een instrumentje kunt maken bij de DIY Instrumentjes!


MUZIKALE SNACKS


Even een kort momentje tussendoor om samen muziek te maken? Kijk hier voor de losse liedjes en muzikale snacks!

Kijk hier: KINDERLIEDJES VROLIJKE KOTERS


MUZIEKSPEELLESSEN IN VOORBURG!


In de toekomst hoop ik te kunnen beginnen met het geven van ECHTE MUZIEKSPEELLESSEN IN VOORBURG! Er zullen niet veel plekjes zijn dus wees er op tijd bij! Wil je hiervan op de hoogte blijven en bovenaan de wachtlijst staan? Stuur dan je naam en emailadres naar: vrolijkekoters@gmail.com

Heb je interesse in een kinderfeestje of een muziekspeelles vanuit de kinderopvang bij Vrolijke Koters? Stuur dan ook even een mailtje! Wellicht tot ziens :)


LANDEN MUZIEKSPEELLESSEN


Roodkapje en Draakje nemen de kindjes mee naar 6 verschillende landen! Ze gaan in Italië zandkastelen bouwen, houden siësta in Spanje, komen Lina de zeemeermin tegen in Denemarken, dansen op de brug in Frankrijk, zien waar Draakje en Roodkapje wonen in Nederland en gaan met de helikopter naar Amerika. Gaan jullie gezellig mee?? 

Kijk hier voor alle LANDEN MUZIEKSPEELLESSEN


ZELFMAAK - MUZIEKINSTRUMENTJES


Voor de muziekspeellessen heb je een instrumentje nodig. Misschien heb je al wat thuis liggen, maar je kan ze natuurlijk ook zelf maken! Roodkapje en Draakje je zien hoe je gemakkelijk 10 verschillende leuke vrolijke instrumentjes zelf kunt maken! 

Kijk hier voor alle 10 DIY MUZIEKINSTRUMENTJES


KABOUTERBOS MUZIEKSPEELLESSEN!


Roodkapje en Draakje nemen de kinderen mee naar het kabouterbos waar van alles te beleven is! Kom je gezellig samen zingen en spelen?

Kijk hier voor alle KABOUTERBOS MUZIEKSPEELLESSEN


Volg Vrolijke Koters op Pinterest, Instagram, Facebook en Youtube!


Vindt je de muziekspeellessen van Vrolijke Koters leuk? Delen is lief! :)