MUZIEKSPEELLESSEN


Alle gratis online muziekspeellessen kun je vinden op Youtube Kanaal Vrolijke Koters! https://www.youtube.com/channel/UC4xXxSRA--WpiSMry1OavEw

De gratis online muziekspeellessen van Vrolijke Koters zijn leuk om thuis te kijken maar ook erg leuk om te doen met een klein groepje kindjes en dus zeer geschikt voor een verjaardagsfeestje of voor bij de kinderopvang! Op Youtube Kanaal: Vrolijke Koters staan er een heleboel! Hieronder vindt je meer informatie over de echte muziekspeellessen in Voorburg en een OVERZICHT VAN ALLE MUZIEKSPEELLESSEN die gratis online te zien zijn! Ook laten Roodkapje en Draakje zien hoe je zelf je gemakkelijk een heleboel verschillende instrumentjes kunt maken bij de ZELFMAAK-MUZIEKINSTRUMENTJES!


MUZIEKSPEELLESSEN IN VOORBURG!


Eind 2021 hoop ik te kunnen beginnen met het geven van ECHTE MUZIEKSPEELLESSEN IN VOORBURG! Er zullen niet veel plekjes zijn dus wees er op tijd bij! Wil je hiervan op de hoogte blijven en bovenaan de wachtlijst staan? Stuur dan je naam en emailadres naar: vrolijkekoters@gmail.com

Heb je interesse in een kinderfeestje of een muziekspeelles vanuit de kinderopvang bij Vrolijke Koters? Stuur dan ook even een mailtje! Wellicht tot ziens :)


ZOMERVAKANTIE MUZIEKSPEELLESSEN


Tijdens de zomervakantie nemen Roodkapje en Draakje de kindjes mee naar 6 verschillende landen!

We gaan in Italië zandkastelen bouwen, houden siësta in Spanje, komen Lina de zeemeermin tegen in Denemarken, dansen op de brug in Frankrijk, zien waar Draakje en Roodkapje wonen in Nederland en gaan met de helikopter naar Amerika. Gaan jullie gezellig mee?? 

Kijk hier voor alle LANDEN MUZIEKSPEELLESSEN


ZELFMAAK - MUZIEKINSTRUMENTJES


Voor de muziekspeellessen heb je een instrumentje nodig. Misschien heb je al wat thuis liggen, maar je kan ze natuurlijk ook zelf maken! Roodkapje en Draakje je zien hoe je gemakkelijk 10 verschillende leuke vrolijke instrumentjes zelf kunt maken! 

Kijk hier voor alle 10 DIY MUZIEKINSTRUMENTJES


Volg Vrolijke Koters op Pinterest, Instagram, Facebook en Youtube!


Vindt je de muziekspeellessen van Vrolijke Koters leuk? Delen is lief! :)


Maak jouw eigen website met JouwWeb