Art Journal


Laatst ben ik begonnen met Art Journaling. Op deze pagina zal ik mijn creaties delen. Het helpt mij enorm om mijn drukke ADD hoofd wat lucht te geven zonder blootstelling aan alle heftige externe prikkels tegenwoordig zoals televisie kijken of social media. 

Doe jij aan Art Journaling of een andere vorm van creativiteit? Voel je vrij om een link naar jouw werk te delen onder deze pagina! Ik ben erg benieuwd!

 

XOXO Nienke Vrolijk 


Collage Art


Zelf ben ik gek op collage art maken! Je hoeft er niet goed voor te kunnen tekenen om toch een leuk resultaat te krijgen. Lekker een beetje scheuren en plakken, een laagje transparante gesso eroverheen en daarna versieren met acrylverfmarkers en pastels! Love it! 

 

Wil je meer zien over collage art? Kijk dan hier: Collage Art


Art Journal Pages


In mijn echte Art Journal Boekje schrijf, klieder en teken ik van alles. Alles wat me raakt of inspireert of bezig houdt mag erin. Songteksten, gedichten, spreuken, plaatjes, doodles, leuke papiertjes, stickers, etc. 

Meer zien over Art Journaling? Kijk hier: Art Journal Pages


Waterverf en Ecoline


Daarnaast ben ik heerlijk aan het kliederen en spelen met waterverf en Ecoline. Wist je dat je hele mooie bloemen kan maken met Ecoline? 

Meer inspiratie zien? Kijk hier: Waterverf en Ecoline


Reactie plaatsen

Reacties

Ingena Zondervan
een jaar geleden

Wat een geweldige idee├źn ! Ik ga er mee aan de slag .Bedankt en succes & en plezier verder!Maak jouw eigen website met JouwWeb