Back to the 90's

Mag ik je mee terug nemen naar de jaren 90??
Tijd voor een echte 90’s quiz!! 

26 januari werd ik 40 jaar. Wegens corona heb ik dit niet gevierd. Ik zou dit nog doen met een paar vriendinnetjes, maar wegens mijn gezondheid durf ik nog niet alles dus komen er maar 2 meiden...ach laat ook allemaal maar. Een donkere wolk komt in me op. Ineens maakt ie alles gifzwart. Laat het maar. Ik wil het niet meer. Het moeten vechten. Niemand snapt het. Niemand snapt het ECHT. Ik voel me alleen. Wil weer onder een steen kruipen. Waar niemand me kan zien en niemand me kan vinden. Dat plekje voelt eenzaam, verlaten. Het is geen leuk plekje, maar het is bekend en veilig. De depressieve dichtklap Nienke neemt weer even de overhand.


Tot ik denk: NEE STOP!! Je bent creatief dus MAAK er dan wat leuks van!! Je kan toch ook een superleuke kinderverjaardag bedenken en delen op Vrolijke Koters?? Bedenk dan nu iets voor jezelf!! En mijn brein begint te razen. Als een speedboot. Het gaat alle kanten op. Mmmm we worden alledrie dit jaar 40. Mmmm misschien kunnen we onze puberteit herbeleven tijdens een feestje??

Uiteindelijk heb ik een complete jaren 90 party uitgewerkt met quiz, verkleedkleren, feestversiering, spelletjes etc. Dus wij gaan ons best doen om ondanks alles er een leuke avond van te maken! En het leuke: jij kan ook meedoen!! Klik op de link hieronder en doe de Jaren 90 Quiz!! Laat je weten hoeveel vragen je wist te beantwoorden?


Klik hier voor de Jaren 90 Quiz: Jaren 90 Quiz

Wil je echt een jaren 90 feestje ervan maken thuis net als ik: nodig dan wat vrienden uit! Hang wat leuke feestversiering op, zet een Spotify lijst van de jaren 90 aan, koop wat gekke glitterhoeden en neonkleur partykleren en doe gezellig mee met de jaren 90 quiz!! Bij de antwoorden heb ik allemaal mooie fragmenten gezet, waardoor je echt even de Jaren 90 kan herbeleven!

Wat voor herinneringen heb jij aan de jaren 90?
Heb jij weleens zo’n negatief ‘stemmetje’ in je hoofd?


Liefs XO Nienke Vrolijk (Instagram @nienkevrolijk)


Tijd over? Speel een potje Dokter Bibber!

Of een spelletje Wie ben ik! 

Als je Wie ben ik met meerdere personen wil spelen kan je gewoon de kaartjes kopiëren en op je hoofd plakken. Dan wordt het een potje: Wie ben ik? Hang een kopie van alle kaartjes op anders weet je natuurlijk niet welke personages meedoen. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb