Ninjago Traktatie


Uiteraard hoort bij een Ninjago verjaardagsfeestje ook een stoere Ninjago traktatie!


Koop Ninjago bekers of maak ze zelf door een gekleurd bekertje te nemen en daar de Ninjago oogjes op te plakken, zie de download hieronder. Stop in het bekertje bijvoorbeeld een zakje snoep, een fruitsnoep stokje, een Ninjago kleurplaat en een ninja mandarijntje.

 

De Ninjago mandarijntjes maak je gemakkelijk zelf door de oogjes hieronder uit te printen op geel papier. Knip de oogjes uit en plak ze op de mandarijntjes. Aangezien je de schil toch niet opeet kan dit gewoon met wat lijmstift. 

Stop de bekertjes in een grote schoenen- of opbergdoos. Knip uit groen, blauw of rood papier stroken om de buitenkant van de doos in Ninjago-stijl te versieren. Meet zelf even hoe groot ze moeten zijn om te passen op de doos die je gebruikt.

Print de grotere oogjes hieronder uit op geel papier, knip ze uit en plak ze op de stroken. Maak de gekleurde Ninjago stroken vast met plakband of lijm aan de zijkanten van de doos. 

Prik een leuke confetti ballon erin of hang een Ninjago ballon eraan. Klaar is je feestelijke traktatie voor de kinderen! 

 

Kijk hier voor de Ninjago ballon: Ninjago Ballonnen

Voor de juffen en meesters deed ik nog een doosje chocolaatjes bovenop. 


Download hier de Ninjago oogjes: 


Ninjago Ogen Mini
PDF – 126,5 KB 128 downloads
Ninjago Ogen Groot
PDF – 186,0 KB 136 downloads

Meer leuke Ninjago tips? Kijk dan hier: Ninjago Verjaardag


Volg Vrolijke Koters op Pinterest, Instagram, Facebook en Youtube!


Delen is Lief! :)