Telegraaf


Zo even na shaken. Ik heb net een interview gehad voor de website van @vrouw_nl van de Telegraaf. Best emotioneel om mijn persoonlijke verhaal te mogen doen. Rolstoel revalidatie 2.0, angst en depressie klachten, vechten om te kunnen praten en zitten....

Begin dit jaar dacht ik: ik ben er klaar mee, ik ga mijn leven online delen! Niet omdat ik zo graag bekende Nederlander zou willen worden (hou op schei uit), maar omdat het niet oké voelde om alleen een heel vrolijk account met veel volgers @vrolijkekoters te hebben terwijl ik eigenlijk superrrr ziek was en moet vechten om te kunnen lopen, staan, praten en stabiel te worden met antidepressiva.


Zelf heb ik veel steun gehad aan een groep op Facebook voor angst en depressie klachten en ik wil dat er meer begrip komt voor psychische klachten!! Je bent niet zwak als je een angststoornis of depressie of eetstoornis hebt! Je bent niet automatisch gek als je autisme of schizofrenie of het Syndroom van Down hebt! Er zijn mensen die elke dag vechten om beter te worden of hiermee om te gaan! Dat is zoveel sterker dan iemand zijn die nooit iets gehad heeft!!

️Dus voor iedereen die het nodig heeft: hierbij een digitale knuffel! Keep fighting, love you, je bent het waard, echt waar!! Hoe ** moeilijk het soms ook is.

Ps: jaja de volgende keer zal ik een keertje make-up op doen. #zonietbelangrijk


Liefs XO Nienke ️Vrolijk (Instagram @nienkevrolijk)


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.