Ninjago Verjaardag


Wil je een superleuk en spannend Ninjago verjaardagsfeestje organiseren? Lees dan vooral verder! Met deze 16 tips wordt het gegarandeerd een KNALFEEST!!

 

Uiteraard kun je alle tips ook gebruiken voor een Ninjago thema spelletjesmiddag of gewoon tussendoor als je wat wilt knutselen of eten in Ninjago stijl! Veel plezier!


TIP 1: Zorg voor een indrukwekkende uitnodiging!


Een echt Ninjago-feestje begint natuurlijk met een prachtige Ninjago uitnodiging! Deel ze uit aan je vriendjes en vriendinnetjes! 

Kijk hier hoe je deze maakt: Ninjago Uitnodiging


TIP 2: Versier het huis in Ninja thema!


De avond ervoor kun je de tafel en kamer alvast versieren met Ninjago feestversiering! Dit maakt dat je kindje zich meteen speciaal en jarig voelt als hij/zij wakker wordt! Je kan het natuurlijk zelf zo uitgebreid doen als je wilt. Wij gebruikten: een zwart tafelkleed, Ninjago bordjes, bekers en servetten. En hingen het huis vol Ninjago ballonnen! Die zijn super makkelijk zelf te maken!

Kijk hier: Ninjago Ballonnen


TIP 3: Maak je eigen Ninjago Slinger!


Naast alle leuke feestversiering maakten we ook een leuke Ninjago slinger! Met de gratis te downloaden Ninjago oogjes maak je hem gemakkelijk zelf! Hij staat na het feestje ook superleuk op je slaapkamer!

Kijk hier hoe je de slinger maakt: Ninjago Slinger


TIP 4: Bak echte Ninjago cupcakes!


Bij een stoer Ninjago-feest horen natuurlijk ook heerlijke zelfgemaakte Ninjago cupcakes. Met de kant en klare print maak ook jij deze in no-time zelf! 

Kijk hier voor de beschrijving: Ninjago Cupcakes


TIP 5: Zorg voor een goede voorbereiding!


Bedenk van te voren wat je allemaal wilt gaan doen en bereid dit goed voor! Wil je Ninjago Tosti's maken en een Ninjago speurtocht met spannende opdrachten doen? Zorg dat je van te voren alles in huis hebt gehaald en een globale tijdsindeling maakt! Hierbij een voorbeeld Draaiboek: 

12:00 Binnenkomst Kinderen & Cadeautjes uitpakken

12:15 Ninjago Tosti's Eten & Ninjago Kleurplaat
12:45 Brief Meester Wu 
13:00 Ninjago Spelletjes & Speurtocht
15:00 Ninjago Climax &
 Ninjago Diploma
15:15 Ninjago Cupcakes & Ninjago TV
15:30 Kinderen opgehaald


TIP 6: Eet een echte Ninjago Tosti!


Ja zelfs in het eten kun je het thema Ninjago laten terugkomen. Ofwel: eet een lekkere Ninjago tosti! Lekker om gewoon eens tussendoor te maken op een woensdagmiddag bijvoorbeeld of begin ermee als eerste activiteit van je Ninjago kinderfeestje!

Kijk hier voor de beschrijving: Ninjago Tosti's


TIP 7: Speel Ninjago spelletjes of organiseer een speurtocht!


Uiteraard wil je ook wat doen! Speel de Ninjago spelletjes! Je kunt ze los gebruiken tijdens een spelletjesmiddag of combineer ze met een echte Ninjago Speurtocht en het spannende verhaal!

Kijk hier: Ninjago Spelletjes & Speurtocht


TIP 8: Speel Ninjago Levend Stratego!


Een superleuk en spannend spel voor kinderen vanaf ongeveer 7 jaar is het Ninjago Levend Stratego! Met dit gave spel ben je zo een uurtje zoet. :)

Kijk hier: Ninjago Levend Stratego


TIP 9: Ga Ninjago blikgooien!


Een leuk en eenvoudig Ninjago spel is het gooien van echte Ninja-blikken! Ze zijn erg gemakkelijk zelf te maken! 

Kijk hier: Ninjago Blikgooien


TIP 10: Maak er een spannend verhaal van! 


De Ninjago spelletjes en opdrachten kun je gewoon los spelen met de kinderen, maar je kun ze ook combineren met de spannende brief van Meester Wu! Hij heeft namelijk dringend jullie hulp nodig!

Kijk hier: Brief Meester Wu


TIP 11: Zorg voor een spannende climax!


Tijdens het doen van de Ninjago Spelletjes of Speurtocht kun je spanning opbouwen en toewerken naar een leuke climax. Hier moesten de kinderen naar aanleiding van de brief van Meester Wu door een labyrint heen van laserstralen om de Ninjago's te bevrijden uit de tempel der Verdoemenis. 

Kijk hier: Ninjago Climax


TIP 12: Verdien een echt Ninjago Diploma!


Uiteraard verdien je met het doen van de Ninjago opdrachten en spelletjes een echt Ninjago Diploma! 

Kijk hier: Ninjago Diploma


TIP 13: Trakteer in Ninja thema!


Trakteren doen we natuurlijk ook helemaal in Ninjago thema! Versier een schoenendoos en stop hem vol met Ninjago bekers met snoepjes en een echte Ninja-mandarijn! Voeg de Ninjago kleurplaat van Vrolijke Koters toe en klaar is je leuke Ninjago traktatie! 

Kijk hier voor de Ninjago traktatie: Ninjago Traktatie


TIP 14: Kleur de Ninjago Kleurplaat in!


Kleur de Ninjago Kleurplaat in! Leg de kleurplaat van te voren op tafel klaar tijdens een kinderfeestje of stop hem in een Ninjago beker met wat snoepjes als traktatie. 

Kijk hier: Ninjago Kleurplaat


TIP 15: Knutsel je eigen Ninja!


Maak van strijkkralen je eigen Ninjago figuur! Je kan hem natuurlijk zelf in alle kleuren maken die je wilt! 

Kijk hier: Strijkkralen Ninjago


TIP 16: Kijk naar Ninjago op de televisie!


Uiteraard is een Ninjago kinderfeestje niet compleet zonder een tv-pauze met even lekker tussendoor mogen uitrusten van alle spannende opdrachten en spelletjes en staren naar de echte Ninja's en Meester Wu. 


Meer tips?


Wil je meer leuke Ninjago tips?
Kijk dan hier: Ninjago Verjaardag


Volg Vrolijke Koters op Pinterest, Instagram, Facebook en Youtube!


Delen is Lief! :)


Maak jouw eigen website met JouwWeb